Pasientsikkerhetskonferansen 2023

Velkommen til Norges største møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Årets konferanse avholdes 23. og 24. november 2023 på the Qube på Gardermoen.

Meld deg på nå!

Fysisk og digital deltakelse - påmelding stengt!

Gled deg over to hele dager på The Qube, Gardermoen. Her får du både et godt utvalg av plenumsforedrag og 36 forskjellige parallellsesjoner, delta på postervandring og besøke ulike stands. 

Parallellsesjoner

I bekreftelses-eposten du har mottatt fra Berg-Hansen står det oppført hvilke paralleller du har meldt deg på.​ Dette gjelder de som er påmeldt fysisk.

Middag

Det arrangeres en sommerlig festmiddag på The Qube om kvelden 23. november!

Det blir en kveld med en smakfull to-retters overraskelse,  runde bord og drypp av sommer utover kvelden. I år byr vi på et humoristisk og faglig innslag fra Jo Røislien!

Vi gleder oss til å se deg i dine fineste sommerklær kl. 19:30 i foajeen til en frisk aperitiff av deilig eplemost. Dørene til salen åpner kl. 20:00.

Tema for festen er sommerfest, så ta gjerne på deg ditt fineste sommerantrekk!

Transport og bagasje

  • Det er satt opp ekstrabusser fra Gardermoen torsdag morgen og retur fra The Qube fredag ettermiddag som inngår i prisen. Utover dette kan man ta shuttlebuss S44 fra Gardermoen til Clarion Hotel & Congress og Comfort Hotel Runway. Holdeplassen er ved nedre plan på flyplassen (Kjøp billett på buss).   ​
  • Bagasje kan oppbevares i garderoben på The Qube.    ​

Hotell

  • Alle som skal bo på Clarion Hotel & Congress og Comfort Hotel Runway torsdag 23. november har innsjekk fra kl. 16:00. Det er ikke mulig å sjekke inn tidligere. 
  • For de som skal bo på andre hoteller enn Clarion Hotel & Congress og Comfort Hotel Runway vil det være transport tur/retur fra The Qube til hotellet du bor på. Tider vil annonseres i konferanse-appen.

Program og registrering

Klikk her for å se program for dag 1 og dag 2

  • Konferansen starter torsdag kl 10:00 og varer til kl 17:00 torsdag .Det er gode muligheter for mingling og besøke stands og posterutstilling fra kl 09:00. 
  • Det åpnes for registrering påThe Qube kl 09:00. 
  • Det arrangeres en festmiddag med runde bord, hvite duker og underholdning torsdag kveld. Middagen starter med mingling i foajeen på The Qube kl. 19:30.
  • Fredag, dag to av konferansen, starter med paralleller kl 08:30 og avsluttes kl 14:30.
  • Deltakerne får tilgang til en egen konferanseapp under konferansen. 

Har du noen spørsmål?

For spørsmål vedrørende påmelding og hotell ta kontakt på [email protected].

NB! Hotellrom, festmiddag og reisekostnader er ikke inkludert i prisen for deltakelse.

***

Den norske legeforening godkjenner konferansen for alle spesialiteter med 10 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning for leger i gammel ordning.

På sosiale medier bruker vi emneknagg #PSK23, #Pasientsikkerhet og #ItryggeHender! Bli med!