Påmelding til Pasientsikkerhetskonferansen 2024

Publisert 03/06/2024 Oppdatert 04/06/2024

På denne siden finner du informasjon om ulik deltakelse, priser og lenke til påmelding til Pasientsikkerhetskonferansen 2024.  

Earlybird

Earlybird-pris åpner 3. juni og det er et begrenset antall billetter til rabattert pris. prisen er kr. 4990,-. Det er derfor førstemann til mølla som gjelder, og du må melde deg på innen 1. juli for å få rabattert pris. 

Påmeldingsskjema finner du her.

Ordinær påmelding 

Fysisk deltakelse på konferansens to dager koster kr. 5990,-. Middag og overnatting kommer i tillegg.  Du kan krysse av for dette i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsfrist er 5. november. 

Påmeldingsskjema finner du her.

Prekonferanse for ledere 20. november 

Årets prekonferanse for ledere koster kr. 1500,- og kr. 700,- for middag. Påmeldingsfrist er 5. november.

Eget påmeldingsskjema til prekonferansen finner du her

Digital deltakelse  

Digital deltakelse koster kr. 490,-. Merk: Ved digital deltakelse får du tilgang til plenum på dag 1 og dag 2, samt to paralleller som vil bli strømmet i begge dagene. Du kan ikke velge selv hvilke paralleller du kan følge digitalt, men informasjon om hvilke parallellsesjoner som vil bli strømmet, vil bli publisert her når konferansen nærmer seg. Påmelding helt frem til 20. november. 

Påmeldingsskjema finner du her.

Studentrabatt 

I år tilbyr vi studentrabatt. For studenter koster konferansen kun kr1600,- for konferansens to dager. Middag og overnatting er ikke inkludert i prisen. . Du må oppgi utdanningssted i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsfrist er 5. november eller så lenge vi har usolgte studentbilletter til studentpris. 

Påmeldingsskjema finner du her.

Gruppepåmelding

Fram til 31. august er det mulig å få grupperabatt på 10 prosent. Tilbudet gjelder for en gruppe på 10 personer eller mer.

Påmeldingsskjema finner du her.