Spill Forbedringsspillet – vinn billett til Pasientsikkerhetskonferansen!

Publisert 15/10/2020 Oppdatert 15/10/2020

Vil du teste hvor mye du kan om forbedring, og samtidig få sjansen til å delta på Pasientsikkerhetskonferansen? Vær med i vår konkurranse i Forbedringsspillet fra nå og frem til 1. november!

Vær med i konkurransen om å vinne billett til Pasientsikkerhetskonferansen.

– Mange i helse- og omsorgstjenesten jobber for å endre og forbedre tjenesten. Det finnes mange måter å jobbe på, men for å sikre kontinuerlig forbedring i en tjeneste i stadig utvikling, trenger vi å kunne noe om forbedringsarbeid. Derfor har vi laget Forbedringsspillet, som er en god måte å både lære og øve seg på, sier Johnny Advocaat-Vedvik, avdelingsdirektør i avdeling kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet i Helsedirektoratet.

Hva er egentlig en PDSA-test? Hva bruker vi målingene til?

Forbedringsspillet gir deg trening i praktisk forbedringsarbeid. Det kan spilles når som helst, hvor som helst. Spillet er utviklet av Helsedirektoratet i samarbeid med Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Agder Vest.

­– I dette spillet lærer du gjennom å prøve og feile, og spille flere ganger. Du blir kastet rett ut i det, så fortvil ikke om du får mange feil ved første gjennomkjøring. Prøv igjen! Du kan konkurrere mot deg selv eller mot andre, og du ser raskt om du forbedrer deg og hva du trenger å trene mer på, sier Ida Waal Rømuld, seniorrådgiver i avdeling kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet i Helsedirektoratet.

Vær med i konkurransen om å vinne billett til Pasientsikkerhetskonferansen

12. og 13. november arrangeres Pasientsikkerhetskonferansen 2020. Det er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Gjennom å delta i Forbedringsspillet kan du vinne gratisbillett til konkurransen.

Hvordan fungerer det?

  • Du registrerer deg med navn i Forbedringsspillet, ikke som anonym deltaker
  • Du kan spille fra nå og frem til søndag 1. november
  • De tre som står oppført med høyest score på Forbedringsspillet søndag 1. november vinner gratisbillett til konferansen

Les mer om Forbedringsspillet her og gå inn på https://forbedringspillet.attensi.com/ eller "Attensi Skills" på App Store eller tilsvarende for å spille.