Pasientsikkerhetskonferansen 2023

Velkommen til Norgest største møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedringg. Årets konferanse avholdes 23. og 24. november 2023 på the Qube på Gardermoen. Hold av datoene allerede nå!

PSK dag 1-2644 Anders Nordermoen.jpg

Pasientsikkerhetskonferansen arrangeres av Helsedirektoratet og aktørene bak I trygge hender 24-7. Den går av stabelen på The Qube på Gardermoen hvert år, og siden 2022 er det mulig å melde seg på både fysisk og digitalt. Årets konferanse arrangeres torsdag 23.og fredag 24. november 2023. 

Under konferansen vil du kunne følge spennende innlegg og samtaler under plenumssesjonene, og melde deg på et stort utvalg av parallellsesjoner. I tillegg får konferansen hvert år besøk av en rekke aktører innenfor helsetjenesten som du kan møte i utstillerområdet. Konferansen er en god arena for å utveksle erfaringer og ideér med kollegaer og nye bekjentskaper, og det legges til rette for dette både i det offisielle programmet, og i fellesområdene.

 

Vi jobber med programmet

Vi er i full gang med å planlegge og rigge til årets program. Har du innspill til temaer du kunne tenke deg å høre mer om? Meld det inn her!

Påmelding

Påmeldingen for 2023 er ikke åpnet enda. Følg oss gjerne på Linkedin og Facebook for å bli oppdatert på siste nytt, eller meld deg på nyhetsbrevet til I Trygge Hender 24-7 for å bli varslet om nyheter om konferansen. 

Lurer du på noe eller har du innspill til årets konferanse?

Ta kontakt på [email protected]