Pasientsikkerhetskonferansen 2022

Bli med på Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring

Meld deg på her

Vi gleder oss til å se deg på the Qube!

Torsdag 24. og fredag 25. november arrangeres Pasientsikkerhetskonferansen 2022 på The Qube ved Gardermoen, som før pandemien. Dagene fylles med plenumsforedrag og samtaler mellom inspirerende talere, i tillegg til en rekke relevante parallellsesjoner og workshops med aktuelle og spennende temaer. Les mer om programmet i ved å klikke på de ulike dagene i menyen. 

Etter to år med heldigitalt arrangement, gleder vi oss skikkelig i år til å samle 2500 engasjerte helsepersonell, klinikere, ledere, studenter og andre som er opptatt av pasientsikkerhet fra hele landet igjen! Deler av konferansen vil bli sendt digitalt. 

pasientsikkerhetskonferansen2018-plenum-salen-foto-stigmweston-3.jpeg

 

99,5%

av fjorårets deltakere anbefaler Pasientsikkerhetskonferansen 2022

9/10

deltakere på fjorårets konferanse mener forbedring vil skje etter konferansen

12 000 m² med gode samtaler og inspirasjon

En stor del av konferansen handler om å utveksle erfaringer og ideer, og det legges opp til flere arenaer for å diskutere faglige temaer med flere tusen andre deltakere. Torsdag kveld arrangeres også en festmiddag med gode muligheter for å stifte nye bekjentskaper. Mange tidligere deltakere erfarer at Pasientsikkerhetskonferansen er et startskudd for sitt videre arbeidet med pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Den lar deltakerne ta et steg ut av en travel hverdag for påfyll av kunnskap og inspirasjon, som de kan ta med seg til sin arbeidsplass.

Endelig parallellsesjoner igjen!

Dette er hovedteamene du kan vente deg til årets parallellsesjoner. NB! Parallellsesjonene er kun tilgjengelig for deg med fysisk deltakelse. Les mer informasjon om hver sesjon under Program dag 1 og Program dag 2. 

P1.png
P2.png

 

Målet med konferansen

Pasientsikkerhetskonferansen har som mål å inspirere til arbeid med pasientsikkerhet, reduksjon av pasientskader og forbedring i helse- og omsorgstjenesten. Konferansen skal også gi konkrete råd og verktøy til å gjøre dette. De som deltar på konferansen er ledere og rådgivere i både spesialist- og kommunehelsetjenesten, sykepleiere, leger, brukerorganisasjoner og brukerutvalg, interesseorganisasjoner, fagforeninger, helseforvaltning og studenter.

Kontakt oss

Pasientsikkerhetskonferansen arrangeres av Helsedirektoratet og aktørene bak I trygge hender 24-7.

Lurer du på noe? Ta kontakt på [email protected]