Gi innspill til Pasientsikkerhetskonferansen 2024

Publisert 29/02/2024 Oppdatert 07/03/2024

Nå kan du gi innspill til faglig innhold på Pasientsikkerhetskonferansen 2024 som går av stabelen 21.- 22. november på Gardermoen.

Over 1200 deltakere var med på konferansen i 2023. Nå kan du gi innspill til tema på årets konferanse. Foto: Berg- Hansen / Heidi Hovland

- Målet med Pasientsikkerhetskonferansen er å inspirere til arbeid med pasient- og brukersikkerhet og forbedring i helse- og omsorgstjenesten. Den skal stimulere til samtaler og er en arena der man kan gi og få råd og verktøy til arbeidet, forteller Kari Annette Os, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet og konferansier. 

Vi ønsker forslag!

Vi samler inn gode forslag til både plenums- og parallellprogrammet. I plenum løfter vi blikket og tar for oss store utviklingstrekk og temaer som preger hele helsetjenesten i Norge.

Send inn ditt forslag innen 15. april via formskjema.

Parallellsesjoner

I parallellsesjonene dykker vi ned i mer spesifikke problemstillinger og kommer med løsningsforslag som er skreddersydd til en bestemt målgruppe.

Parallellsesjonene skal gjenspeile den faglige bredden i helse- og omsorgstjenesten og kan ha ulik grad av involvering av publikum fra "ren" forelesning til interaktive workshops.  

Er det tema du ønsker å løfte fram på konferansen?

  • Hva tenker du er de mest aktuelle temaene å løfte i plenum? 
  • Har du tips til personer, fagmiljø eller organisasjon som bør spørres om de foreslåtte temaene? 
  • Har du forslag til tema for parallellsesjonene? 
  • Har du forsalg til hvem som kan ta ansvar for en slik sesjon? Kanskje dere selv har relevante initiativ eller prosjekter å presentere? 

Parallellansvarlig

Parallellansvarlige får fullt ansvar for å planlegge og gjennomføre parallellsesjonen og vi sparrer gjerne om innholdet og vinkling.

Kontaktpersoner:

[email protected]

[email protected]

Gi innspill

Send inn ditt forslag innen 15. april via dette skjemaet