Pasientsikkerhetskonferansen 2020: Påmelding og program

Publisert 29/06/2020 Oppdatert 21/09/2020

Pasientsikkerhetskonferansen 2020 blir arrangert digitalt 12. og 13. november.

Årets konferanse blir annerledes og digital. 12. og 13- november blir det to halve dager med et spennende, inspirerende og interaktivt program.

Nå kan du lese programmet, som oppdateres forløpende og melde deg på konferansen:

https://pasientsikkerhetskonferansen.no/

På grunn av covid-19 er det nå tatt en endelig beslutning om å arrangere hele Pasientsikkerhetskonferansen 2020 digitalt. Opprinnelig var det tenkt konferanser i fire ulike byer, men dette er nå revurdert.

Derfor holdes Pasientsikkerhetskonferansen 2020 digitalt over to halve dager 12. og 13. november.

- 2020 har blitt et annerledes år. Det har vært utfordrende for de fleste av oss. Det gjør inntrykk å høre historier fra ledere og ansatte i sykehus og kommuner. Både historiene om den behandlingen og omsorgen som gis, men også endringsevnen som er vist i denne perioden, sier avdelingsdirektør Johnny Advocaat-Vedvik.

- I november skulle vi - nesten 2000 ledere, leger, sykepleiere og andre ansatte som arbeider for en bedre helse- og omsorgstjeneste - møtes på Pasientsikkerhetskonferansen 2020. Slik blir det ikke i år.

Verden har endret seg, og vi må tilpasse oss den.

Pasientsikkerhetskonferansen er likevel viktigere enn noen gang, og nettopp derfor er vi blitt oppfordret til å tenke nytt.  

I år blir konferansen heldigital, slik at du og dine kolleger kan delta via din skjerm på arbeidsplassen eller på hjemmekontoret.

Det nye formatet på konferansen åpner opp for at enda flere kan delta og engasjere seg.

Vi får besøk av både internasjonale, nasjonale og lokale eksperter som skal snakke om åpenhet, kontinuerlig forbedring og læring, kommunikasjon og teamarbeid, ledelse og psykologisk trygghet.