SEP

21

Kurs i hendelsesanalyse

Når:
Tid:
Hvor: Helsedirektoratet, Vitaminveien 4

Kurs i hendelsesanalyse

Hvordan skal en håndtere og lære av uønskede hendelser etter at noe har gått alvorlig galt – eller holdt på å gjøre det, under pasientbehandlingen? Dette kurset skal gjøre ansatte i helsetjenesten i stand til å gjennomføre en hendelsesanalyse for å avklare bakenforliggende årsaker til alvorlige hendelser på systemnivå og foreslå tiltak til forbedringer.

Dato: 21.09 - 22.09.2022

Dag 1: Kl: 09:00-15:45. Dag 2: Kl. 08.30-15.00

Om kurset:
Kurset gir opplæring i en metode for hendelsesanalyse etter at noe har gått alvorlig galt – eller holdt på å gjøre det, under pasientbehandlingen. Kurset skal gjøre ansatte i helsetjenesten i stand til å gjennomføre en hendelsesanalyse for å avklare bakenforliggende årsaker til alvorlige hendelser på systemnivå og foreslå tiltak til forbedringer.

Målgruppe:
Ledere og ansatte i helsetjenesten, både i spesialisthelsetjenesten og i kommunehelsetjenesten, som jobber med og/ eller vil lære mer om hendelsesanalyser.

Kurset er godkjent som tellende kurs av Legeforeningen og Sykepleierforbundet. Norsk psykolog forening godkjenner kurset som 15 timers vedlikeholds aktivitet for psykologspesialister.

Program:
Kommer

Påmelding: https://response.questback.com/helsedirektoratet/kdedqbevet

Påmelding og pris:
Kursavgift 3500,-
Avgiften inkluderer kurs, materiell, lunsj og kaffe begge dager. 

Ingen påmeldingsfrist, men det er et begrenset antall plasser.

Påmelding er bindende, og kursavgift vil ikke bli refundert. Dersom du skulle bli forhindret fra å delta på kurs, er det mulig å sende en stedfortreder.

Kontaktinformasjon:
Seniorrådgiver Wenche Pedersen Patrono. Epost: [email protected]

deltakere-pa-hendelsesanalyse-kurs-.jfif
Deltakere fra tidligere kurs i hendelsesanalyse og pasientsikkerhet